Vi är en liten kennel på landet som föder upp sällskapshundar av rasen pinscher och terrier brasileiro med fokus på mentalitet, trygghet och hälsa. 

Jag som driver kenneln heter Matilda Rendle. Vi bor på en hästgård strax söder om Stockholm. Här har vi stora ängar samt skog att leka i. 
 
Jag har haft hund hela livet, men tidigare har min familj haft större raser som riesenschnauzer, dobermannkorsningar, amstaff/pitbull med flera. Dessa var oftast omplaceringar, både privata samt från hundstallet och då det ligger oss varmt om hjärtat så är vi månadsgivare till Hundstallet för att stödja deras arbete. 

När jag skaffade min första pinscher år 2015 hade jag även en labrador, "Techno" som jag tränade tävlingslydnad med. Han blev 13,5 år och fanns med i ca 1 år när Nitro växte upp, men sedan dess är det bara pinschrar, katter och hästar här hemma. 
 
Många av hundarna är uppvuxna med att följa med mig till jobbet på kontor/butik och ligger snällt och vilar tills det är dags för promenader. De kan alla vara ensamna både tillsammans och en och en utan problem. 

Vi är ofta på utställningar, samt tränar en del viltspår och rallylydnad.

Välkomna till oss!

Matilda Rendle
Ekbackens gård, Norra Sorunda
Tel: 070-7390455
Email: [email protected]